Jul på Vester Palsgaard Skovmuseum

Vester Palsgaard Skovmuseum laver sammen med museumsforeningens medlemmer en aktiv weekend med små kreative værksteder for børn. Skovridergården Vester Palsgaard vil for et par dage danne rammen om den rigtige julestemning.

Alle aktiviteterne for børnene er gratis.

Man kan lave en fin lille dekoration med æble i voks. Man kan lave en juledekoration og klippe julepynt.

Man kan fremstille sit eget stykke papir og dekorere det. Måske kan det bruges til en julehilsen eller til et Til-Fra kort, så der ikke kommer rod i pakkerne under juletræet.

Man kan lave en lille nisse i birketræ og sammen med de frivillige fra Uldgruppen kan man filte julepynt.

Under arrangementet kan der købes gløgg, æbleskiver og kaffe. Museets butik er naturligvis også et besøg værd.

Vi gør opmærksom på at alle over 15 år skal fremvise gyldigt coronapas for at deltage i dette arrangement. Der skal bæres mundbind i museets butik og billetsalg men ikke i udstillingerne.

Se vores generelle retningslinjer i forhold til Covid-19 her.

04.12.2021 - 05.12.2021

Kl. 10.00-14.00

Pris: Medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år gratis adgang. Øvrige: 25,- kr.

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen