Jul på Vester Palsgaard Skovmuseum

Vester Palsgaard Skovmuseum laver sammen med museumsforeningens medlemmer en aktiv weekend med mange juleforberedelser.

Skovridergården Vester Palsgaard vil to dage i december danne rammen om den rigtige julestemning.

Der er gratis aktiviteter for børnene. Man kan lave en fin lille dekoration med æble i voks. Man kan klippe julepynt eller lave en lille juledekoration. Pebernødder hører juletiden til og dem kan børnene selv bage og få med hjem i et kræmmerhus.

Stuerne vil være fyldte med boder med forskellig husflid og måske finder du gaven til bedstemor og bedstefar.

Under arrangementet kan købes gløgg, æbleskiver og kaffe. Museets butik er naturligvis også et besøg værd.

04.12.2021 - 05.12.2021

kl. 10:00 - 16:00

Pris: Medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år gratis adgang. Øvrige: 25,- kr.

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen