Jul på Vester Palsgaard Skovmuseum

Traditionen tro afholder vi julearrangement med masser af aktiviteter for børn og voksne på Vester Palsgaard Skovmuseum.

Så kig forbi og voks et æble, klip julepynt, lav en fin juledekoration eller bag dine egne superlækre pebernødder og få dem med hjem i et kræmmerhus. Der er også fine boder med gran, julepynt, dekorationer, gaveidéer og inspiration.

Harly Sørensen vil dreje snurretoppe til børnene. Inga Kjeldsen udstiller kniplede julekugler. Trædrejer Knud Bartnik viser sine trævarer frem. Nr. Snede Husflid er også repræsenteret med en stand med foreningens kreative produkter.

Lene Kallesøe og Mona Fisker fra Funder medbringer nisser og syet julepynt til hjemmet. Hanne Lindhartsen fra Brande har forskellige former for pileflet, kurve og udendørspynt med. KreaKempf fra Ejstrupholm er på museet om søndagen og viser bl.a. glasting og spændende ting fra det kreative univers.

Under arrangementet kan købes gløgg, æbleskiver og kaffe. Museets butik er naturligvis også et besøg værd.

Øvrige: 25,- kr.

08.12.2018 - 09.12.2018

kl. 10:00 - 16:00

Pris: Medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år gratis adgang. Øvrige: 25,- kr.

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen