Jul på Vester Palsgaard Skovmuseum

Julehygge på den gamle skovridergård

Vester Palsgaard Skovmuseum laver sammen med museumsforeningens medlemmer en aktiv weekend med mange juleforberedelser. Skovridergården Vester Palsgaard vil for et par dage danne rammen om den rigtige julestemning.

Der er gratis aktiviteter for børnene. Man kan lave en fin lille dekoration med æble i voks. Man kan klippe julepynt eller lave en lille juledekoration. Uldgruppen medbringer filt og forme og hjælper med at filte pynt til juletræet. Pebernødder hører juletiden til og dem kan børnene selv bage og få med hjem i et kræmmerhus.

Stuerne vil være fyldte med boder med forskelligt husflid og måske finder du en gaven til bedstemor og bedstefar.

Under arrangementet kan købes gløgg, æbleskiver og kaffe. Museets butik er naturligvis også et besøg værd.

07.12.2019 - 08.12.2019

Kl. 10.00-16.00

Pris: Voksne: 25 kr. (Der er gratis adgang for medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og for børn under 18 år).

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen