Julekoncert på Herningsholm Museum med Herning Korforening

Julekoncert på Herningsholm Museum

I samarbejde med Herning Korforening arrangerer Museum Midtjylland årets julekoncert i Herningsholms idylliske omgivelser mandag den 3. december. Senest har korforeningen i juni for fjerde år i træk holdt deres sommerkoncert på Herningsholm, og vi vil gerne garantere, at dette bliver endnu en hyggelig aften.

Årets julekoncert er sat kyndigt sammen af korets dirigent Søren Bormann. Der vil både være de “gode gamle” samt anden velkendt julemusik. Der vil også være mulighed for selv at synge med på korets dejlige julesange og salmer.

Herning Korforening har eksisteret i mange år. Koret bestræber sig på at holde liv i de gode klassiske værker, men ynder også at synge nyere klassiske satser samt danske sange og salmer.

Tag familien eller naboen under armen og syng julen ind på den gamle herregård denne december aften. De frivillige ildsjæle i Herningsholmlauget vil efter koncerten servere kaffe og the.

Julekoncert med Herning Korforening på Herningsholm Museum mandag den 3. december.

03.12.2018

Kl. 19.30-20.30

Pris: 60,-

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +