Kildemarked på Klosterlund Museum

Kildemarked

I år kan vi igen invitere til det idyllisk beliggende Kildemarked ved bredden af Bølling Sø, hvor der vil være masser af oplevelser for både store og små.

Nostalgien er i centrum på det kulturhistoriske marked, der arrangeres af museet og Klosterlunds trofaste støtter og frivillige, Som gæst kan du snuse til en række vidt forskellige gammeldags håndværk som knipling, børstenbinding, plantefarvning og meget mere. Du kan også tage en tur i hestevogn, gøre en god handel i boderne eller få en dejlig frokost i det grønne.

For at bidrage til nostalgien og det kulturhistoriske islæt har museet indrettet et telt med markedsforlystelser anno 1929, hvor familien kan dyste i forskellige gammeldags lege eller måske endda møde den skæggede dame!

Hvis behovet for ro, skygge eller tørvejr skulle opstå, kan du søge ind i museets nye udstillinger om Bølling Sø og den midtjyske oldtid. Museet har naturligvis åbent på museet hele dagen.

19.06.2022

Kl. 10.00-16.00

Pris: 50,- (Gratis for medlemmer af museets støtteforeninger og børn under 18 år)

Klosterlund Museum