Koncert med Ensemble MidtVest på Klosterlund Museum Improvisation

Koncert med Ensemble MidtVest

Improvisation 1.0

Oplev øjeblikkets toner, når Ensemble MidtVest går på scenen på Klosterlund Museum uden nedskrevne noder!

På Klosterlund Museum ser vi frem til at huse koncerten med Ensemble MidtVest, En koncert som kun vil kunne opleves lige hér og kun den ene aften!

Improvisation skaber magiske øjeblikke, der forener rummet, stemningerne og museets historier i et musikalsk udtryk. Derfor får publikum en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, og samtidig er der lejlighed til at udforske museet på en helt ny måde.

Ensemble MidtVest har som nogle af de få klassiske musikere siden 2007 arbejdet med klassisk improvisation. I samarbejde med ensemblets tidligere kunstneriske konsulent Carsten Dahl, der var tilknyttet ensemblet fra 2007-2017, har musikerne skabt et unikt musikalsk sprog i konstant udvikling.

Billetter skal købes via Ensemble MidtVest.

Kl. 19.30

Pris: 150,-