Efterårsferie på Tekstilmuseet

Krea dage på Tekstilmuseet

Kom og lav fed halloween-pynt med garn og pomponer

På Tekstilmuseet arbejder vi i efterårsferien med garn. Du lærer selv at lave garn, og vi kigger på garnet på museets maskiner. I museets værksted skal du selv arbejde med garn, når vi laver pomponer.

Pomponer kan bruges både uhyggeligt og skræmmende. Måske er du mest til søde og bløde græskar. Hvis du er mere til det lidt uhyggelige, kan det være flagermus. Eller det kan være uhyggelige øjne, der er faldet ud og ligger og kigger skummelt på dig. Perfekt til at skræmme med!

Denne dag får man også chancen for at komme med ind i maskinrummet og se hvad der formede Herning og resten af Midtjylland i det 20. århundrede. Maskinerne snurrer, og fabrikken summer som dengang Midtjylland var Danmarks strikke- og systue. Her produceres endnu af museets dygtige frivillige, og varerne findes i museumsbutikken.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig og foregår via Aktiv Ferie Herning.

11.10.2020

Kl. 11.00-13.00

Pris: Gratis entré for børn, voksne betaler almindelig entré