Efterårsferie på Tekstilmuseet

Krea dage på Tekstilmuseet

Kom og lav fed halloween-pynt med garn og pomponer

På Tekstilmuseet arbejder vi i efterårsferien med garn. Du lærer selv at lave garn, og vi kigger på garnet på museets maskiner. I museets værksted skal du selv arbejde med garn, når vi laver pomponer.

Pomponer kan bruges både uhyggeligt og skræmmende. Måske er du mest til søde og bløde græskar. Hvis du er mere til det lidt uhyggelige, kan det være flagermus. Eller det kan være uhyggelige øjne, der er faldet ud og ligger og kigger skummelt på dig. Perfekt til at skræmme med!

På grund af den nuværende situation omkring covid-19 er der begrænsninger på antallet af deltagere. Tilmelding til arrangementet er nødvendig og foregår via Aktiv Ferie Herning.

Dette arrangement foregår også onsdag d. 14. oktober. Se mere her.

Vi gør opmærksom på, at museets café er midlertidigt lukket pga. den nuværende situation med stigende smittetryk.

11.10.2020

Kl. 11.00- 13.00 & kl. 13.30-15.00

Pris: Gratis entré for børn, voksne betaler almindelig entré