Strømpeworkshop for børn på Tekstilmuseet i Herning

Krea Klub for børn

Vil du med i Tekstilmuseets Kreaklub for børn? I foråret 2021 kan børn mellem 7 og 12 år gå til krea på Tekstilmuseet i Vestergade. Vi mødes 4 gange i løbet af april til juni og laver dejlige, bløde, dekorative ting i stof, garn og uld. Børnene kommer til at prøve forskellige teknikker og designidéer vejledt af museets tekstilformidlere. Vi ser også på nogle af museets gamle ting.

Mødegangene i foråret er:  28. april, 19. maj, 9. juni, & 16. juni, kl. 16.30-18.30

Den første gang er d. 28. april, hvor vi dykker ned i vævningens vidunderlige verden. Dagens program byder på vikleprøver, og vi afslutter med, at børnene designer deres egen bordskåner til en kop.

Den anden gang er d. 19. maj tager vi fat på at flette. Vi dykker ned i nogle af fortidens fletteteknikker, og børnene kommer hjem med deres egne nøgleringe.

Den tredje gang er d. 9. juni, hvor vi laver påskepynt med stof fra museets historiske maskiner.

Forløbet slutter af d. 16. juni, hvor børnene lærer om grundlæggende designprincipper. De skal selv udvikle et design til et par strømper ved hjælp linoleumstryk.

Forløbet har til formål, at børnene lærer museet bedre at kende. Programmet henter inspiration i historiske teknikker, og i løbet af de fire gange møder børnene museets personale og udstillinger. Ikke mindst er Tekstilmuseet et sted, hvor vi gerne vil være med til at fremme at børn lærer at skabe noget med deres hænder. Med introduktion til en række grundlæggende teknikker håber vi at inspirere og give redskaber til, at børnene selv arbejder videre derhjemme og udforsker og udvikler deres kreativitet.

Der er begrænsede pladser og tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Man tilmelder sig på denne side for alle fire gange.

Tidspunkt: 4 onsdage (28/4, 19/5, 9/6 & 16. juni) 16.30-18.30

Aldersgruppe: 7-12 år

Pris for alle fire mødegange: 140 kr.pr. barn.

28.04.2021

Kl. 16.30-18.30

Pris: 140 kr. pr. barn. Der er begrænsede pladser og tilmelding efter først-til-mølle-princippet

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +