Foredrag om Herning efter krigen. Lørdagsmatiné på Herningsholm Museum

Lørdagsmatiné – foredrag om Herning efter krigen (aflyst)

Arrangementet er aflyst grundet Covid-19. Vi planlægger at tage flest muligt af vores annoncerede arrangementer op igen senere på året, når corona forhåbentligt ikke længere er en udfordring som nu. Følg med her på vores hjemmeside eller på vores sociale medier, hvor vi vil slå arrangementerne op i vores kalender, når det igen er aktuelt.

Lørdag den 28. marts byder Herningsholm Museum atter op til lørdagsmatiné. Denne eftermiddag fortæller Doris Frederiksen om de store forandringer af Herning by i 50’erne. Udviklingen belyses med mange fotos og fakta fra det lokalhistoriske arkivs samlinger og Herning Folkeblad.

Doris Frederiksen var i 35 år leder af Lokalhistorisk Arkiv i Herning og sidder i dag i bestyrelsen for Historisk Forening for Herning Kommune.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

28.03.2020

Kl. 14.00-15.45

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger).

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning