Arrangement på Herningsholm Museum

Lørdagsmatiné – Koncert og fællessang

Lørdag den 9. november byder Herningsholm atter op til lørdagsmatiné. Denne lørdag vil Henny Gundel Gyde Nielsen fortolke begrebet kærlighed i ord og toner. Med sang og klaver vil hun fremføre en række smukke sange, og publikum bydes også op til fællessang.

I efteråret og vinteren afholder Herningsholm Museum som noget nyt lørdagsmatinéer på den gamle herregård. De består af en række mindre foredrag, koncerter og fortællinger som afholdes på udvalgte lørdage. Det samlede program er sammensat af Herningsholm Museums fantastiske frivillige, Herningsholmlauget, i samarbejde med Museum Midtjylland.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

Denne lørdagsmatiné er en del af en række hyggelige eftermiddage på museet. Se mere om de andre arrangementer her.

09.11.2019

Kl. 14.00-15.45

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger).

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning