Herregårdenes dag på Herningsholm Museum

Lørdagsmatiné – Foredrag

I efteråret og vinteren afholder Herningsholm Museum som noget nyt lørdagsmatinér på den gamle herregård. De består af en række mindre foredrag, koncerter og fortællinger som afholdes på udvalgte lørdage. Det samlede program er sammensat af Herningsholm Museums fantastiske frivillige, Herningsholmlauget, i samarbejde med Museum Midtjylland.

Den første matiné finder sted lørdag den 14. september. Her vil Gerda Schmidt fortælle den barske historie om sin barndom i 1940’ernes Tyskland. Hun vil også berette om sin ungdom i DDR og fortælle om flugten til Vesttyskland i 1958. Gerda Schmidt slog sig senere ned i Herning, hvor hun bor den dag i dag.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

Denne lørdagsmatiné er en del af en række hyggelige eftermiddage på museet. Se mere om de andre arrangementer her.

14.09.2019

Kl. 14.00-15.45

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger)

Herningsholm Museum