Ølhunden glammer - PH og revyen. Foredrag og fællessang på Tekstilmuseet i Herning

Ølhunden glammer – PH og revyen

Kom og vær med til en festlig eftermiddag med foredrag og fællessang på Tekstilmuseet i Herning

Højskolelærer, cand.phil. Helge Teglgård tager os med på en rejse tilbage til de dage, hvor Poul Henningsen, Liva Weel og Osvald Helmuth satte tonen i landet.

Han fortæller historien om Poul Henningsen og om hans formidable vise-kunst, som var med til at give danskerne nye blik på samtiden, på politikken og på hverdagslivet.

PH fik stor indflydelse på sin samtid og på sin eftertid, blandt andet på grund af de sange han skrev, hvoraf mange stadig huskes og synges.

Også denne lørdag, hvor vi dykker ned i historien i selskab med Helge Teglgård og efterfølgende kaster os ud i fællessang.

Undervejs kan der købes kaffe/te og kage i museumscaféen.

Program:

14.00: Foredrag v. Helge Teglgård

15.30: Fællessang

16.15: Slut

Pris: 85 kr. inkl. adgang til Tekstilmuseets udstillinger. Billet kan købes i døren og via: https://aarhundredetsfestival.fuau.dk/program/loerdag-9-3/oelhunden-glammer-ph-og-revyen-1913-617

Arrangementet er en del af Århundredets Festival og er blevet til i et samarbejde mellem Folkeuniversitetet i Århus, Tekstilmuseet, Den Jyske Sangskole og Sangens Hus.

09.03.2019

Kl. 14.00-16.15