Påske på Herningsholm Museum

Påske på Herningsholm

Påsken på Herningsholm bliver noget ganske særligt, når vi i samarbejde med Trine Jepsen A/S d. 6. & 7. april inviterer indenfor.

 

Indendørs i herregårdsstuerne, kan du opleve den international anerkendte papirkunstner Bit Vejles smukke papirklip.

 

Kreativiteten får fuld blus, når Gabriella Holm, der bl.a. er kendt fra GO’ Morgen Danmark, inviterer indenfor til kreativt DIY-værksted for børnene, hvor både store og små samtidig får inspiration til overskuelige Gør-det-selv projekter, der næsten altid kan skabes af ting, som vi alligevel har i skabe og skuffer.

 

Sidst men ikke mindst kan du glæde dig til at blive fristet af de lækreste ting ved vores Retro, Vintage & Design marked med flere end 25 stande fra hele region midt.

 

Påsken på Herningsholm er for hele familien – og ingen påske uden påskeæg. Familiens yngste kan glæde sig til at gå på påskejagt i de historiske omgivelser.

 

OBS: Vi gør opmærksom på, at Herningsholm er delvist egnet for gangbesværede. Der er tale om pigstensbelægning udendørs samt trapper imellem stue & 1. sal i herregårdsbygningen.

 

Herningsholm Museum vil være lukket fra 29. marts – 5. april & 8. -12. april i forbindelse med opsætning og nedtagning af påskeeventet.

06.04.2023 - 07.04.2023

Kl. 10.00-17.00

Pris: Voksne 50 kr. Børn til og med 17 år ifølge har gratis entré men det koster 20 kr. at deltage i kreativt værksted med Gabriella Holm inkl. 1 stk. drikkevare. Billetsalg i døren.

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Beklager, men denne begivenhed er overstået