Vester Palsgaard Skovmuseum

Sang og historier i skoven

Torsdag d. 24. september vil skoven omkring Vester Palsgaard Skovmuseum blive fyldt med smukke toner.

Fællessang med Philip Faber blev meget populært under Corona-krisen, og nu tager Hærvejskoret og museet også fat på den danske sangskat. Denne gang kombineret med historien om plantagen.

Hærvejskoret vil underholde, og efterfølgende vil vi sammen vandre ned til planteskolehusene, og her fortælles om plantagens historie. Blandt de høje smukke bøge vil vi sammen med koret synge 3-4 fællessange. Vi vandrer tilbage til museet, og slutter af med endnu en fællessang. Herefter er museet åben for gæsterne.

Husk påklædning efter vejret. Vi følger myndighedernes afvisninger vedr. Covid-19

Kl. 19.00-20.30

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +