Sankthansaften

Søndag den 23. juni er der traditionen tro sankthansfest på de grønne arealer foran Herningsholm Museum. Vi har bestilt godt vejr, så tag picnickurven, tæppet og familien under armen og kig forbi til en herlig aften under åben midsommerhimmel med masser af fællessang, gamle lege, hygge ad libitum og naturligvis sankthansbål.

Program:

• 19.00 lukker vi dørene op på den gamle herregård fra 1579, og der vil aftenen igennem være gratis adgang til bygningen. Du kan også gå på opdagelse i udstillingen Når trådene bindes – fra kriger til kræmmer, ligesom det vil være mulighed for at få en rundvisning på Herningsholm.
  • 19.45 afholdes der båltale ved Dorthe Bebe fra Team Teatret.
  • 20.00 tændes bålet, hvorefter vi alle synger med på midsommervisen. Efterfølgende hylder vi i fællesskab den danske sommer med sommersange fra højskolesangbogen.
  • Arrangementet slutter kl. 21.30, men man er selvfølgelig velkommen til at blive og nyde resten af aftenen.

23.06.2019

kl. 19.00-21.30