Skattejagt på Museum Midtjylland

Skattejagt

Nu kan I deltage i spændende skattejagt på Museum Midtjyllands fem besøgssteder. Tag familien under armen og vær med. Hver måned trækkes en vinder!

Skattejagten er udformet med udgangspunkt i det enkelte sted, så de er ikke ens, og man kan jo gøre det til en sport at gennemføre dem alle!

Skattekortene kan downloades her og evt. printes hjemmefra. Det er selvfølgelig også muligt at hente skattekortene på sin tlf eller tablet via en QR kode på stedet.

Alle steder er skattejagterne lavet, så de egner sig til børn, men der er også kulturhistorisk viden at hente for voksne.

I starten af hver måned trækkes en vinder, som offentliggøres på museets Facebookside. Send dit svar til kontakt@museummidtjylland.dk, hvis du vil være med i lodtrækningen om en gave fra museet.

04.05.2020 - 18.10.2020

Hele døgnet

Pris: Gratis og for hele familien

Skattejagt