Skattejagt på Museum Midtjylland

Skattejagt

Vi har igen her i foråret 2021 sat den populære skattejagt op på alle Museum Midtjyllands fem besøgssteder.

Skattekortene kan downloades her og evt. printes hjemmefra. Det er selvfølgelig også muligt at hente skattekortene på sin mobil eller tablet via en QR kode på stedet.

Alle steder er skattejagterne lavet, så de egner sig til børn, men der er også kulturhistorisk viden at hente for voksne. Skattejagten er udformet med udgangspunkt i det enkelte sted, så de er ikke ens, og man kan jo gøre det til en sport at gennemføre dem alle!

I løbet af foråret trækker vi lod blandt deltagerne om en gavepose fra museet. Send dit svar til kontakt@museummidtjylland.dk, hvis du vil være med i lodtrækningen. Vinderen offentliggøres også på vores Facebook side.

05.02.2021 - 15.08.2021

Hele døgnet

Pris: Gratis og for hele familien

Skattejagt