Skovvandring ved Vester Palsgard Skovmuseum

Skovvandring

Kom med ud på tur i den dejlige danske natur, når vi inviterer på skovvandring i området omkring Vester Palsgaard Skovmuseum. Turen er på ca. 5 km og undervejs gøres stop ved spændende kulturhistoriske steder, hvor museumsinspektør Brit Vestergaard vil fortælle nærmere om personer, begivenheder og de genstande, der er blevet brugt i arbejdet i skoven.

Der fortælles blandt andet om plantagens begyndelse med udgangspunkt i en historisk genstand, Drewsens priklebræt. Vi følger også den røde rute i skoven og runder laden i skoven beklædt med dansk og svensk gran. Vi konstaterer ved selvsyn, hvilke nationaliteter af gran, som holder sig bedst.

Undervejs spiser vi vores medbragte madpakker. Slutteligt hører vi om Hærvejens betydning for egnen. Efter endt vandretur, vil det være muligt at kigge rundt på museet.

Det er gratis at deltage men husk tilmelding her på siden.

Medbring madpakker og tøj efter vejret.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger og tager forbehold for et evt. forsamlingsforbud, der kan være på den dato, hvor arrangementet finder sted. Tilmelding vil være tilpasset de gældende regler, og så der er god plads til at holde afstand.

21.06.2020

Kl. 11.00-14.00

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +