Skovvandring ved Vester Palsgard Skovmuseum

Skovvandring

Turen er fuldt booket – skriv til kontakt@museummidtjylland.dk hvis du vil på venteliste. Ved stor interesse opretter vi en tur til senere på foråret.

Kom med ud på tur i den dejlige danske natur, når vi inviterer på skovvandring i området omkring Vester Palsgaard Skovmuseum. Turen er på ca. 4 km og undervejs stopper vi op og museumsinspektør Brit Vestergaard vil fortælle nærmere om personer, begivenheder og de genstande, der er blevet brugt i arbejdet i skoven.

Der fortælles blandt andet om plantagens begyndelse med udgangspunkt i en historisk genstand, Drewsens priklebræt. Hærvejens betydning for området vil ligeledes blive berørt.

Da vi afviklede skovvandring i efteråret 2020, fik vi en henvendelse, om turen kunne gøres med kørestol. Det var desværre ikke muligt. Vi har nu forberedt en ny rute, som tager højde for dette. Turen vil foregå på de officielle stier rundt i Palsgaard skov og her er det muligt at bruge kørestol og komme ud og opleve naturen og historien sammen med familie og venner.

Selvom vi færdes på de officielle skovveje, så vær opmærksom på, at vejene kan være mudrede og muligvis svære at køre i. Det kommer an på vejret op til turen. Undervejs nyder vi vores medbragte kaffe/te/kakao.

Det er gratis at deltage men husk tilmelding her på siden. Varigheden på turen er vejledende.

Medbring en kop kaffe/te eller kakao og tøj efter vejret.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger og tager forbehold for et evt. forsamlingsforbud, der kan være på den dato, hvor arrangementet finder sted. Tilmelding vil være tilpasset de gældende regler, og så der er god plads til at holde afstand.

18.04.2021

Kl. 11.00-14.00