Snit, filt & leg sommeraktiviteter på Vester Palsgaard Skovmuseum

Snit, filt & leg

Sommeren er på vej og Vester Palsgaard Skovmuseum er klar til at tage imod både store og små. Vi byder nemlig endnu engang på sommer-aktiviteter og mulighed for at nyde naturen omkring museet.

Man kan prøve at vådfilte en lille bold og dekorere den med farvet uld. Det er også muligt at snitte en fløjte. Eller hvad med en gå tur i skoven, hvor en af museets frivillige vil fortælle om livet i skoven?

Familien kan også sammen give sig i kast med museets skattejagt – skovriderens hund Trofast er nemlig løbet væk, og han vil gerne have hjælp til at finde den.

Det er museets frivillig-laug, som står for aktiviteterne, og de vil gerne fortælle om stedet og deres arbejde på skovridergården. Museet er åbent, så det er også muligt at gå en tur igennem udstillingerne.

Der er lagt op til hyggelige nogle hyggelige torsdage ved Vester Palsgaard Skovmuseum, så tag familien under armen og nyd en dag i skoven. Der er gratis entré og aktiviteterne er også gratis.

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, og aktiviteterne gennemføres selvfølgelig under hensyntagen til de gældende retningslinjer for hygiejne, afstand og forsamlingsforbud.

Dette arrangement finder også sted d. 23. juli & d. 30. juli.

06.08.2020

Kl. 10.00-14.00