Socle du Monde – guidet tur

Kom med på guidet tur og oplev, hvordan samtidskunst og tekstilindustriens historie på poetisk vis refererer til det liv, vi lever, og det forbrugssamfund vi gennem tiderne har etableret.

Søndag d. 31. oktober er der mulighed for at høre mere om de udstillede værker i Socle du Monde Biennalen på Tekstilmuseet.

Kunstværkerne på Tekstilmuseet er på hver deres måde et billede på vores samtid. De er et billede på forhold og relationer mellem mennesker, natur og tekstil. På scene 5 og scene 6 i Socle du Monde Biennalen kan du bl.a. opleve værker af kunstnerne Charles LeDray, Kari Anne Helleberg Bahri, Joël Andrianomearisoa, Maria Roosen og Muriel Gallardo Weinstein.

Turen varer 1 time. Det er gratis at deltage når entré til museet er betalt.

Tilmelding skal ske på denne side.

31.10.2021

Kl. 13.00-14.00

Pris: Gratis når entré er betalt

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +