Herning Korforening giver sommerkoncert på Herningsholm Museum

Sommerkoncert med Herning Korforening

Traditionen tro afslutter Herning Korforening sæsonen med en sommerkoncert på Herningsholm Museum.

Korets mange sangere og dirigent Søren Bormann vil denne aften fremføre et flot program bestående af en række lette og lyse sommersange. Repertoiret vil bl.a. omfatte Du gav os de blomster og Det dufter lysegrønt af græs.

Som noget ekstraordinært vil Kristian Marius Andersen, organist i Herning Kirke, akkompagnere koret og fortolke sommersangene. Ligeledes vil violinist Maria Midtby spille med og bl.a. fremføre Johann Sebastian Bachs Air i D-dur.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af de frivillige ildsjæle i Herningsholmlauget.

Da der kun er et begrænset antal billetter til rådighed er tilmelding nødvendig. Det kan ske her på siden.

03.06.2019

Kl. 19.30-21.00

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger)

Herningsholm Museum