sommerkoncert med Herning Korforening på Herningsholm Museum

Sommerkoncert med Herning Korforening

Traditionen tro afslutter Herning Korforening sæsonen med en sommerkoncert på Herningsholm Museum.

Herning Korforenings sommerprogram byder både på seriøs kormusik og lette sommertoner. Med komponister som Bach, Nystedt, Vivaldi, Schierbeck og Otto Mortensen på programmet er man garanteret en musikoplevelse, der giver sommerstemning.

Der er lagt flere sommerlige og lyse fællessange ind i programmet, så publikum heller ikke snydes for musikglæden.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af de frivillige ildsjæle i Herningsholmlauget.

Da der kun er et begrænset antal billetter til rådighed er tilmelding nødvendig. Det kan ske her på siden.

30.05.2022

Kl. 19.00-21.00

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger)

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +