Sprængfarlig smag foredrag på Vester Palsgaard Skovmuseum

Sprængfarlig smag

I de stemningsfuldt indrettede rum på den gamle skovridergård kommer flere sanser i spil denne onsdag aften, når vi skal høre sprængfarlige historier og smage på bagværk fra tiden omkring Anden Verdenskrig.

Martin Holm fra Hjortsvang Museum fortæller om besættelsestiden i Midtjylland. Bl.a. om det tyske ammunitionsdepot i Hjøllund i Palsgaard Skovdistrikt, som museet nu formidler historien om.

Efter foredraget smager vi på erstatningskaffe og kage lavet på opskrifter fra 2. verdenskrig. Der var jo rationering, så man måtte ofte tage andre ingredienser med, for at få det hele til at strække.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker via denne side.

22.09.2021

Kl. 19.00-21.00

Pris: 70 kr. (50 kr. for medlemmer af museets foreninger)

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +