Udstillingen Strik en prik på Vester Palsgaard Skovmuseum

Strik en prik

Strikkeforeningen Seriøs Strik for Sjov gæster snart igen et af Museum Midtjyllands besøgssteder med deres fine strikkede værker. I 2018 udstillede foreningen på Tekstilmuseet, men nu er turen kommet til Vester Palsgaard Skovmuseum, hvor foreningen udstiller strik ud fra temaet: Strik en prik.

Seriøs Strik for Sjov blev stiftet i 2005. Foreningens formål er, at tage det at arbejde med håndstrik seriøst. At holde medlemmerne aktive, og at de synes, at det er sjovt at strikke, og gerne vil udvikle sig inden for dette felt af tekstilarbejde.

Hvert år udvælger foreningen et tema, som inspirerer til anderledes og nytænkende strik og foreningens medlemmer glæder sig nu til, at udstille værker ud fra årets tema Strik en Prik.

Udstillingen åbner fredag d. 4. september, kl. 14 med fernisering. Alle er velkomne, og der er gratis entré. Vi tager forbehold for antallet af deltagere grundet Covid-19.

Udstillingsperioden er 4. september-1. november 2020.

04.09.2020

Kl. 14.00-16.00