Særudstilling på Tekstilmuseet: Snørklede snoninger i grønt

Strik-in med foreningen Seriøst strik…for sjov

Den 19. august inviterer foreningen Seriøst strik…for sjov og Museum Midtjylland i fællesskab til strik-in på Tekstilmuseet. Her er der mulighed for at møde medlemmerne og prøve kræfter med strik, eller blot sidde i fællesskab og nyde sit eget håndværk og strikkeglæden.

Foreningen Seriøst strik…for sjov har til formål at sætte fokus på håndstrik som et seriøst tekstilt håndværk. Hvert år fremstiller medlemmerne derfor nye og spændende arbejder ud fra årets emne. De strikkede arbejder vil vise medlemmernes strikkeglæde og deres ønske om ambitiøst at udvikle sig inden for feltet. Det at mødes i en forening giver inspiration og udfordring til at tænke nyt og lade fantasien blomstre.

Strikning er meget, meget andet end sokker og halstørklæder, og heldigvis ser det ud til, at lysten til at arbejde med håndstrik stadig vokser. Så kom og vær med – alle er velkomne, det gælder både nybegyndere og habile strikkere!

Arrangementet afholdes i forbindelse med udstillingen Snørklede snoninger i grønt som kan opleves på Tekstilmuseet fra d. 4. august til d. 2. september 2018.

Obs. Husk egne strikkepinde og garn!

19.08.2018

Kl. 13-15.30