Tæt på oldtiden - keramik Foredrag på Klosterlund Museum

Tæt på oldtiden – Keramik

På Klosterlund Museum har vi udviklet et underholdende og anderledes format for vores arkæologiske foredrag.  I 2019 havde vi stor succes med foredragsrækken ”Oldtidens Opfindelser”, og i 2020 forsætter vi i samme ånd. Vi vælger emner, der forbinder fortid og nutid, og som bringer os tæt på oldtiden gennem dialog, refleksion og hands-on aktiviteter.

Denne aften er museumsinspektør Ditte Skov Jensen vores guide til oldtidens keramik. Lerkar med forskellige former og funktioner vidner om datidens madvaner, begravelsesskikke og ritualer.

Årtusinder efter keramikkens begyndelse er krukker, kopper og kander stadig en del af vores hverdag, og måske fortæller de også lidt om os? Nogle af oldtidens keramiske teknikker trækker tråde til nutiden, og vi får besøg af to dygtige keramikere, der vil vise os nogle af teknikkerne i praksis.

Kaffe og kage er inkluderet i arrangementet.

05.03.2020

Kl. 19.00-20.30

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets museumsforeninger)

Klosterlund Museum

Kragelundvej 6A, 7442 Engesvang

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +