QQTextilkunst udstiller på Tekstilmuseet

Tekstil i tiden

I forbindelse med QQTextilKunsts 25-års jubilæum udstiller gruppens medlemmer på Tekstilmuseet til august. Udstillingen åbner med fernisering d. 20. august.

QQTextilKunst består af kunstnere fra hele landet, som alle arbejder med at skabe kunst gennem forskellige tekstile udtryk. Værkerne er billeder, vægtæpper eller skulpturer, baseret på tekstile teknikker som f.eks. syning, tryk, broderi, quiltning mm.

Gruppen bestræber sig på at bruge tekstil på en anden måde end den traditionelle, her er det tekstur, glans, skrøbelighed, blødhed og deslige, som er i fokus for det kunstneriske udtryk.

I QQTextilKunst arbejdes der med at fremme synliggørelsen og skabe offentlig anerkendelse af tekstilkunst, både her hjemme og internationalt.

I anledning af deres 25-års jubilæum vil der være en jubilæumsudstilling på Tekstilmuseet fra august til oktober, samt de to workshops Vild med tryk og tråd og Fold en fin tulipan.

Udstillingen kan ses på Tekstilmuseet fra d. 20.8 – 30.10.2022.

20.08.2022 - 30.10.2022

I museets åbningstid, tirsdag til søndag, kl. 11-16