Tørv, jern, uld og leg på Klosterlund Museum i sommerferien

Tørv, jern, uld & leg

Kom og få fingrene i historien!

Tre onsdage i sommerferien byder Klosterlund Museum på en vifte af aktiviteter i håndværkets tegn – og vi lover at du får fingrene i historien!

Kom og prøv kræfter med smedningen kunst eller arbejdet med ler – to teknikker, der går tilbage til oldtiden. Du kan også kan slå reb med rebslageren eller lave håndarbejde i uld efter teknikker af lidt nyere dato. Hvis du virkelig har mod på at få historien op under neglene, kan du give vores tørvebisser en hånd med! Klosterlund Museum har nemlig til huse i en gammel tørvegård, og i sommerferien sætter vi gang i det hestetrukne tørveværk og laver tørv som i gamle dage.

Der er også rig mulighed for et godt grin for hele familien, hvis I prøver nogle af vores sjove gamle lege eller tager en tur på stylter eller ”fler-mands-ski”.  På udvalgte dage kan du også få en tur i museets hestevogn.

Der er naturligvis også gratis adgang til museet, hvor du blandt andet kan se vores to nyeste udstillinger Tørveeventyret ved Bølling Sø og Museets Helte udstiller.

24.07.2019

Kl. 13.00-16.00