Udstillingsåbning: Ansigt til ansigt

Det er os en stor fornøjelse at invitere til åbningen af vores nye udstilling: Ansigt til Ansigt. Udstillingen kobler uvurderlige arkæologiske skatte med personlige historier om oldtidens midtjyder, mens nutidige midtjyder sætter ansigt på fortællingerne.

Vel mødt til en hyggelig eftermiddag på Klosterlund Museum. Arrangementet vil foregå på museets gårdsplads, og der vil efter talerne være mulighed for at se udstillingen. På grund af de nuværende omstændigheder er der ikke plads til alle på samme tid i udstillingen, men mens man venter på at komme ind, vil der være lidt til ganen og god musik i gården.

Program:
15.05: Tale v/ Konstitueret museumsdirektør Kristine Holm-Jensen
15.10: Tale v/ Julie Lolk, museumsinspektør på Klosterlund Museum
15.20: Tale v/ Marianne Bjørn, Formand for Styrelsen for Museum Midtjylland
15.30: Udstillingen åbner

Husk coronapas og ID samt tilmelding via denne side.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om udstillingen her.

25.06.2021

Kl. 15-18

Pris: Gratis men tilmelding er nødvendig

Klosterlund Museum

Kragelundvej 6A, 7442 Engesvang

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +