Udstillingsåbning: Stenalderjægerne ved Bølling Sø

Museum Midtjyllands arkæologiske udgravninger har siden 1930’erne afdækket sporene fra nogle af Danmarks første beboere, som levede og interagerede med naturen i området for 12-9.000 år siden. En ny udstilling på Klosterlund Museum bringer nu historien om livet blandt de allerførste stenalderjægere frem i lyset!

Historien om stenalderjægerne ved Bølling Sø er historien om vores tidligste ophav. Det er også fortællingen om tråde, der forbinder nutiden med den fjerneste fortid på en helt konkret måde gennem et ganske særligt landskab. Udstillingen på Klosterlund formidler, hvordan livet udfoldede sig blandt de tidligste beboere i på netop dette sted. Samtidig det udstillingens formål, at gøre fortællingerne fra fortiden, levende og relevante for de mennesker, som besøger stedet og landskabet i dag.

Kom med til udstillingsåbning fredag d. 9. oktober, kl. 15-17. På grund af den nuværende situation med covid-19 er der begrænsninger på deltagerantal og tilmelding er derfor nødvendig. Tilmelding kan ske via denne side.

Læs mere om udstillingen her.

09.10.2020

Kl. 15.00-17.00