Fællessang på Vester Palsgaard Skovmuseum

Urkok-festival

Pinselørdag løber Urkok-festivalen af stablen og i den forbindelse kan du på Vester Palsgaard Skovmuseum komme med på en gratis rundvisning.

Vester Palsgaard Skovmuseum fortæller om livet i skoven i Midtjylland. Om hvordan man arbejdede og levede – og hvordan området udvikledes fra hede til frodige skovplantager. Her kan du høre om hvordan skovrideren boede og levede – eller du kan få historien om, hvordan området gik fra hede til skov, eller lære mere om nogle af de arkæologiske oldtidsfund, som er gjort i lokalområdet.

Urkok festivalen finder sted på Harrild Hede, hvorfra der er mulighed for at deltage i en række forskellige aktiviteter i nærområdet. Der er bustransport mellem Harrild Hede og aktivitetscentrene, men det er også muligt blot at møde op til de enkelte aktiviteter. Læs mere og se programmet for hele festivalen her.

Turen er gratis og ønskes transport skal tilmelding ske via Ikast-Brande Bibliotek.

Urkok-festival er en del af Europæisk Kulturfestival. Se mere på genopdag.dk.

08.06.2019

Kl. 14.30-16.00