Vævning og viklebilleder. Workshop for børn og voksne på Tekstilmuseet i Herning

Vævning og viklebilleder

Væveworkshop for børn og voksne

Lørdag d. 4. maj slår Tekstilmuseet dørene op for en spændende workshop om vævning, der kan samle familien på tværs af generationer.

Så inviter barnebarn, forældre eller bedstemor med til en dag i vævningens tegn. Sammen har i mulighed for at udfordre jeres farvemod og kreativitet og lave kompositioner i garn og materiale. Vi arbejder med vævning og vikle-teknikker som giver oplagte muligheder for videre eksperimenter derhjemme.  Der vil være inspiration at hente for både garvede og nye vævere.

Garn har en helt særlig måde at indeholde farve på. Det er komplekst og spændende, fordi råmaterialet, måden hvorpå det er spundet og den tekstile struktur det indgår i påvirker farven. Farve, leg, inspirationsdeling, garn og materiale er omdrejningspunktet for denne workshop.

Astrid Skibsted Holm

Dagens foredragsholder og workshopleder er tekstildesigner, Astrid Skibsted Holm, der i tæt samarbejde med Tekstilmuseets frivillige vævere vil guide os gennem dagens program.

Astrid har som designer gennem årene arbejdet med tekstil og produktdesign med særligt fokus på vævede tekstiler og farvesætning.

Læs mere om Astrid og hendes arbejde på hendes hjemmeside.

04.05.2019

Kl. 11.15-15.15