vikleprøvemanifestet workshop på Tekstilmuseet

Vikleprøve workshop

I forbindelse med udgivelsen af bogen Vikleprøvemanifestet byder vi velkommen til en aften, hvor vi eksperimenterer med vikleprøverne som kunstart. Vikleprøven er et miniatureunivers, som kan folde sig ud i en langsom eksplosion af farver og abstrakt form. Med tråd, pap og opmærksomhed, kan alle træde ind i et kunstnerisk rum af farver, teksturer.

Tråd for tråd opbygges billedet indefra. Det færdige værk kan ikke planlægges på forhånd.

Det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage.

Medbring gerne garnrester i forskellige kvaliteter.

Astrid Skibsted

Workshoppen afholdes af Tekstildesigner Astrid Skibsted. Astrid Skibsted er tekstildesigner og væver med værksted i Aarhus C, uddannet fra Designskolen i Kolding. Hendes arbejde er en undersøgelse af, hvordan farver interagerer i tråd og tekstil. De primære teknikker er viklinger af garn i grafiske flader og minimalistiske lærredsvævninger i stærke farvekombinationer.
Følg med på Instagram og Facebook #astridskibsted.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og kan ske via denne side.

Det er også muligt at komme og møde Astrid i museets værksted i løbet af dagen. Se mere her.

På grund af nye retningslinjer i forbindelse med det stigende smittetryk er det fra torsdag d. 29. oktober et krav, at alle der færdes rundt på museet bærer mundbind eller visir. Har du glemt mundbind kan du købe et i billetsalget. Kravet om mundbind gælder dog ikke, når man sidder ned til selve workshoppen.

Deltagerne i workshoppen vil under hele workshoppen skulle sidde på den samme plads med ansigtet i den samme retning og kan ikke frit bevæge sig rundt i rummet. Workshoplederen bærer mundbind eller visir. Derudover er der fokus på god håndhygiejne samt på at holde god afstand ved ankomst og afslutning. Du kan læse mere om vores generelle forholdsregler i forhold til covid-19 her.

25.11.2020

Kl. 19.30-21.00

Pris: Gratis men tilmelding er nødvendig