Workshop Vild med tryk og tråd på Tekstilmuseet

Vild med tryk og tråd

I denne workshop lærer du at arbejde med trykmetoden monoprint og broderi – en kombination, der skaber helt unikke udtryk.

Du bliver præsenteret for forskellige objekter fra husholdningen til at trykke med som for eksempel korkpropper, net, forskellige typer emballage, bobleplast, flade genstande og måske sniger der sig også grøntsager ind!

Og på det tørre monoprint er der mulighed for at tilsætte groft eller fint broderi, alt efter temperament. Du behøver ikke at have broderet før. Det drejer sig blot om at tilføre det trykte endnu et element.

De færdige tekstiler kan bruges som billeder eller til brugsting som punge, tasker, Ipad cover mm.

Medbring:

Akrylmaling i 3 – 5 farver (de billige er fine), pensler i forskellige størrelser, malertape, blyant, saks, paptallerken, vådservietter.

Lyst ensfarvet stof (ikke stræk) klippet i mål ca. 30 x 30 cm. i alt 6 – 10 stk. Evt. også nogle sorte/mørke stoffer.

Broderitråd, synåle, paprør (køkkenrulle), evt. forklæde, engangshandsker.

Medbring også madpakke og drikkevarer. Ta´ selv cafeen kan tilbyde kolde og varme drikke samt snacks til den lille sult.

Workshoppen er for voksne, ingen erfaring med tryk nødvendig.

Tilmelding er nødvendig og skal ske på denne side senest tirsdag d. 30. august. Der er et max antal pladser på 15 personer.

Workshoppen finder sted i forbindelse med udstillingen Tekstil i tiden af QQTextilKunst.

03.09.2022

Kl. 11.30-15.30

Pris: 190 kr. pr. person

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +