Vinterferie på Vester Palsgaard Skovmuseum

Onsdag og torsdag i skolernes vinterferie, uge 7, åbner skovridergården op for hyggelige aktiviteter for børn.

Vintertiden er den mørke tid og derfor tænder vi ofte stearinlys. Børnene kan således rulle deres eget lys af bivoksplade, tage det med hjem og skabe hyggelig stemning og duft af bivoks hjemme. Efter den mørke tid kommer foråret. På museet tager vi forskud på foråret og bygger fuglekasser til haven, så fuglene er klar til at lave reder og lægge æg. Museets frivillige står klar til at hjælpe med at samle kassen og hver familie får deres egen fuglekasse med hjem lige til at sætte op i haven.

Fastelavn er også lige om hjørnet, så børnene kan også lave et fastelavnsris, som kan pynte hjemme på værelset.

Alle aktiviteterne er gratis. Så kom og få et par hyggelige timer på museet.

12.02.2020 - 13.02.2020

Kl. 10.00-15.00