Workshop for børn i broderi på Tekstilmuseet i Herning

WORKSHOP FOR BØRN: BRODERI

Kom en tur på Tekstilmuseet når vi torsdag den 17. oktober skal prøve kræfter med at brodere. Broderi er en gammel udsmyknings kunstart og her sætter kun fantasien grænser. Broderi kan ses på klædedragter helt tilbage fra middelalderen og kendes ellers op gennem historien. Det er stadig en udbredt kunstart og et håndgribeligt håndværk hvor børnene igen vil få kyndig vejledning af museets frivillige. Tag barn eller barnebarn med ind til en spændende eftermiddag på Tekstilmuseet.

 

Generelt

Tekstilmuseet slår i efterårsferien dørene op for en række spændende og lærerige workshops hvor børn sammen med deres forældre eller bedsteforældre kan prøve kræfter med gamle teknikker. Alle dage fra tirsdag til fredag holder vi workshop over en række forskellige temaer.

 

Tirsdag d. 15. oktober: Kniplinger (kl. 13.00-15.00)

Onsdag d. 16. oktober: Maskindag og Båndworkshop (kl. 11.00-15.30 – workshop man går til og fra)

Torsdag d. 17. oktober: Broderiworkshop (kl. 13.00-15.00)

Fredag d. 18. oktober: Workshop om vævning (kl. 11.00-15.00)

 

Kodeordet for efterårets børne-workshops er kreativ samskabelse. Dette foregår gennem gamle håndværksteknikker, hvor børnene skal udfolde deres kreativitet og præsentere deres værker, som de efterfølgende får med hjem. Vi vil ved flere workshops gå i museets kasser og betragte de gamle genstande og derved få et historisk perspektiv ind i den kreative tankestrøm.

 

Workshoppene afvikles i samarbejde med museets dygtige frivillige der har indgående kendskab og indsigt i gamle håndværk samt tekstilindustrien.

 

For børn mellem 6-11 år

17.10.2019

Kl 13:00 - 15:00

Pris: 75,-

Tekstilmuseet

Vestergade 20, 7400 Herning

Beklager, men denne begivenhed er overstået