Klip i dit strikketøj Workshop på Tekstilmuseet Herning

Workshop: Klip i dit strikketøj

I denne workshop skal vi arbejde med forskellige metoder til færdiggørelse af strik: skuldersømme, påsætning af ærmer, halsaflukning mm. Har du et strikketøj, kan det medbringes, ellers laver vi prøver med de forskellige metoder.

Endelig skal vi – gys – klippe i strik! Det er her selv garvede strikkere går i stå, stejler og nægter. Men det er virkelig ikke så farligt, og mestrer man først denne disciplin åbner der sig helt nye muligheder i strikkens verden.

Der skal sikres klippes og fæstnes, og skal det være rigtig fint, skal der et kantbånd på indersiden – en vidunderlig, diskret detalje.

Kom med, overvind frygten, og klip i dit strikketøj!

Medbring:

Garn og strikkepinde
Hæklenål
Stoppenål u. spids
Saks
Evt. strikketøj

Workshoppen ledes af Else Lindgaard Jørgensen, som er uddannet håndarbejdslærer og har undervist i og designet strik i mange år. Else er en del af de Garn-Elskende Mesdames (GEM’erne), som står bag udstillingen Fra knipling til strik på Tekstilmuseet, der kan ses på Tekstilmuseet fra 11. januar til d. 17. marts. Se mere her.

Workshoppen er den tredje ud af tre workshops med de Garn-Elskende Mesdames (GEM’erne). De to andre workshops i rækken er: Strikkede pulsvarmere og Fine finesser i dit strikketøj.

Pris: 350 kr. Prisen inkluderer workshop, frokost med dansk vand, kaffe/te, kage samt adgang til Tekstilmuseets udstillinger. Har man deltaget i de to foregående workshops er prisen 300 kr.

Tilmelding senest d. 22. februar her på siden.

Ved for få tilmeldinger forbeholder museet sig retten til at aflyse.

02.03.2019

Kl. 11.15-15.15

Pris: 350 ,- (300,- pr. gang ved tilmelding til alle tre wokrshops)