Workshop: Strikkede pulsvarmere

Tekstilhåndværker Emmy Hansen afholder en strikkeworkshop for let øvede. Pulsvarmere strikker næsten sig selv og er et must-have i de kolde måneder – det er også en fantastisk gaveidé. Med lækkert garn i forskellige farver kan du strikke pulsvarmere i dit eget design.

I workshoppen instruerer Emmy Hansen i at strikke biser og hulmønstre, der sammen med garnvariation giver mulighed for et unikt design. Biser er dekorative folder, der dannes ved at samle masker op i strikketøjet.

Medbring: en rundpind str. 3-3½ og en ekstra pind til at samle masker op med diverse garner i passende tykkelse; 1 nøgle i hovedfarve og 2-3 kontrastfarver.

Emmy Hansen er én af GEM’erne, der står bag udstillingen Fra Knipling til Strik. Udstillingen kan ses på tekstilmuseet fra d. 11. januar til d. 17. marts. Se mere her.

Emmy Hansen er uddannet tekstilhåndværker og underviser i håndbroderi, håndsyet læder og strik. Hun strikker til eget brug og udstillinger på diverse museer og gallerier samt til kunsthåndværkermarkeder.

Workshoppen er den første ud af tre workshops med de Garn-Elskende Mesdames (GEM’erne). De to næste workshops er: Fine finesser i dit strikketøj d. 9. februar og Klip i dit strikketøj d. 2. marts.

Pris: 350 kr. I prisen indgår workshop, frokost med danskvand, kaffe, te og kage samt adgang til Tekstilmuseets udstillinger. Ved samlet tilmelding til alle tre workshops er prisen 300 kr. pr. gang.

Tilmelding: senest d. 19. januar her på siden.

Ved for få tilmeldinger forbeholder museet sig retten til at aflyse.

26.01.2019

Kl. 11.15-15.15

Pris: 350,- (300,- pr. gang ved tilmelding til alle tre workshops).