Påske på Herningsholm Museum

10.03.2023

Påske på Herningsholm Museum

Vi glæder os til at slå dørene op til 'Påske på Herningsholm' igen. I år med kreativt DIY-værksted, smuk papirkunst og retro, vintage & design marked i samarbejde med Trine Jepsen A/S.

Læs mere

08.03.2023

Bind og bæredygtighed

Tekstilmuseet sætter i foråret fokus på køn, frigørelse og tabuer med udgangspunkt i hygiejnebindets historie. Se Danmarks eneste historiske hygiejnebindsmaskine i aktion, strik dit eget bind og vær med i samtalen.

Læs mere
Bind og bæredygtighed på Tekstilmuseet

Reportage

Museets venner

Mød museets venner. Det er detektorførere, frivillige og andre af vores gode venner som bidrager med uvurderlig viden og arbejde med vores allesammens kulturarv.

Læs mere

27.01.2023

Rekordmange besøgende

På Museum Midtjylland er vi super glade for at kunne dele nyheden om at besøgstallet i 2022 har slået rekord.

Læs mere
tekstilmuseet-museum midtjylland
Familietur på Tekstilmuseet i efterårsferien

Uge 7

Vinterferie for hele familien

På Museum Midtjylland har vi masser af aktiviteter for hele familien i vinterferien. Se hvad der sker på vores museer her. Vi glæder os til at se jer!

Læs mere

Ny særudstilling fra 4. januar

Glimt fra museets samlinger – Hoser

Tekstilmuseet præsenterer fra d. 4. januar endnu en særudstilling i udstillingsrækken ’Glimt fra museets samlinger’. Denne gang kigger vi nærmere på hoser og stunthoser.

Læs mere
hoser og stunthoser udstilling på Tekstilmuseet
Pepita fra Jernalderen på Museum Midtjylland

25.11.2022

Pepita fra jernalderen

På Museum Midtjylland har der i 30 år gemt sig en skat på magasinet. Der har nemlig gemt sig tekstil i en nabograv til Hammerum-pigen, og graven er lige nu ved at blive forundersøgt.

Læs mere

Særlige åbningstider denne vinter

Vinteråbningstider på Museum Midtjylland

Nu nærmer julen sig, og på Museum Midtjyllands besøgssteder har vi ændrede åbningstider vinteren over. Få overblik over alle åbningstiderne her.

Læs mere
Jul på Museum Midtjylland

Juleaktiviteter 12. november - 18. december

Det store nisseroderi

Hjælp - vi har nisser! Og de har lavet en masse rod på vores museer. Kom og hjælp os med at opklare det store nisseroderi og vind spændende præmier.

Læs mere

Fra d. 12. november

Jul på Museum Midtjylland

Julen nærmer sig med hastige skridt og på Museum Midtjylland byder vi indenfor til hyggelige arrangementer for både voksne og børn - kom og lav dine egne julegaver, vær med i det store nisseroderi, besøg juleboder og meget mere!

Læs mere
Jul på Jens Nielsens Bondegård på Frilandsmuseet Herning
Juleforløb for skoler på Tekstilmuseet

01.11.2022

Juleforløb for skoler

Sy en julegave på Tekstilmuseet og se de gamle maskiner i aktion, når vi inviterer til skoleforløb på udvalgte dage i december.

Læs mere

Eventyrlig jul for hele familien

Jul på Herningsholm Museum

Hernings ældste bygning slår dørene op til et sandt juleeventyr, når den smukke gamle herregård bliver ramme for 'Jul på Herningsholm' fra d. 19. november-18. december.

Læs mere
Jul på Herningsholm