Anemonedag på Herningsholm Museum

Lørdagsmatiné: Anemonedag (aflyst)

Lørdag den 4. april er der atter lørdagsmatiné på Herningsholm Museum i form af sangeftermiddag og plukning af årets første anemoner. Her byder Agnete Hastrup Pedersen op til fællessang og historiefortælling i Herningsholms flotte riddersal.

Årets tema er forår i sangbogen. Vi runder selvfølgelig også Kaj Munks berømte sang Den blå anemone fra 1943, der er en sikker forårsbebuder og som senere blev optaget i højskolesangbogen.

Efter fællessang serverer de frivillige i Herningsholmlauget kaffe/the og småkager. Vi afslutter eftermiddagen med at plukke anemoner i den smukke herregårdspark.

Agnete Hastrup Pedersen er tidligere friskolelærer i Hammerum og er vokset op i et hjem, hvor højskolesangbogen havde stor betydning. De seneste år har hun desuden stået i spidsen for Toftebokoret i Hammerum.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

04.04.2020

Kl. 14.00-15.30

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger).

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning