Anemonedag på Herningsholm Museum

Lørdagsmatiné: Anemonedag (aflyst)

Lørdag den 4. april er der atter lørdagsmatiné på Herningsholm Museum i form af sangeftermiddag og plukning af årets første anemoner. Her byder Agnete Hastrup Pedersen op til fællessang og historiefortælling i Herningsholms flotte riddersal.

Årets tema er forår i sangbogen. Vi runder selvfølgelig også Kaj Munks berømte sang Den blå anemone fra 1943, der er en sikker forårsbebuder og som senere blev optaget i højskolesangbogen.

Efter fællessang serverer de frivillige i Herningsholmlauget kaffe/the og småkager. Vi afslutter eftermiddagen med at plukke anemoner i den smukke herregårdspark.

Agnete Hastrup Pedersen er tidligere friskolelærer i Hammerum og er vokset op i et hjem, hvor højskolesangbogen havde stor betydning. De seneste år har hun desuden stået i spidsen for Toftebokoret i Hammerum.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

04.04.2020

Kl. 14.00-15.30

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger).

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +