museets-helte

Museets Helte

Drømmer du om at udforske fortidens mysterier og få lov at røre ved ægte oldsager? Har du lyst til at lave en spændende udstilling? Eller er du bare nysgerrig efter at opleve, hvad der sker på et museum bag kulisserne…

 

Igennem fire tirsdage kan du blive børnearbejder på Klosterlund Museum og sammen med museumsinspektøren prøve kræfter med nogle af de mange spændende opgaver og oplevelser, som man kan møde, når man arbejder på et museum.

 

Anden mødegang tager vi hul på arbejdet med en ny udstilling, som vi skal lave i fællesskab. Vi skal tænke over hvilke ting, vi gerne vil udstille, og hvem udstillingen skal være henvendt til. Hvad vil vi gerne vise og fortælle? Og hvad får vi brug for? Montrer, spots, udstoppede dyr eller digitale medier?

 

ALDERSGRUPPE: 8-13 år

TIDSPUNKT: Første tirsdag i måneden (5. marts, 2. april, 7. maj og 4. juni 2019) kl. 17-18:30

PRIS: Hele forløbet koster 100 kr. pr. barn. Der er et begrænset antal pladser og tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

 

Læs mere om hele forløbet her.

 

Tilmelding til: jl@museummidtjylland.dk.

 

Forældre, som afleverer børn og har lyst til at blive på museet kan benytte tiden til at drikke en kop kaffe i museets café, kigge på udstillingerne eller gå en tur i den smukke natur omkring Bølling Sø.

02.04.2019

Kl. 17.00-18.30

Pris: 100,- for alle fire mødegange

Klosterlund Museum

Beklager, men denne begivenhed er overstået