museets-helte

Museets Helte

Drømmer du om at udforske fortidens mysterier og få lov at røre ved ægte oldsager? Har du lyst til at lave en spændende udstilling? Eller er du bare nysgerrig efter at opleve, hvad der sker på et museum bag kulisserne…

Igennem fire tirsdage kan du blive børnearbejder på Klosterlund Museum og sammen med museumsinspektøren prøve kræfter med nogle af de mange spændende opgaver og oplevelser, som man kan møde, når man arbejder på et museum.

Første gang vi mødes, skal vi på opdagelse i museets gemmer. Er der ting, vi kunne tænke os at undersøge nærmere? Du kan komme helt tæt på oldsager, der er tusinder af år gamle, og være med til at gætte på, hvad de mon har været brugt til, og hvad de kan fortælle af historier. Måske får vi brug for både lup og mikroskop! Lige som voksne museumsforskere skal vi også tegne, fotografere eller skrive lidt om de opdagelser, som vi gør.

ALDERSGRUPPE: 8-13 år

TIDSPUNKT: Første tirsdag i måneden (5. marts, 2. april, 7. maj og 4. juni 2019) kl. 17-18:30

PRIS: Hele forløbet koster 100 kr. pr. barn. Der er et begrænset antal pladser og tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding til: jl@museummidtjylland.dk.

Forældre, som afleverer børn og har lyst til at blive på museet kan benytte tiden til at drikke en kop kaffe i museets café, kigge på udstillingerne eller gå en tur i den smukke natur omkring Bølling Sø.

05.03.2019

Kl. 17-18.30