Sommer på Klosterlund Museum

Sommer som i gamle dage

Oplev hvordan arbejdet med tørv foregik på bedstefars tid og prøv kræfter med gamle håndværk!

Vi sætter gang i det gamle, hestetrukne tørveværk og genskaber arbejdsgangene fra dengang Klosterlund var centrum for én af egnens store tørvefabrikker i første halvdel af 1900-tallet. Som noget nyt i år, tager vi et spring frem i udviklingen indenfor tørveproduktion. Vores frivillige har nemlig bygget en rekonstruktion af en tørvemaskine på skinner og med motor!

På Klosterlund Museum ligger det os på sinde, at børn og voksne selv kan få fingrene i historien. Derfor har vi lavet nogle særlige kits, så vi kan byde på sanselige og coronasikre sommeroplevelser, der giver hele familien mulighed for nærvær og fordybelse.

I uge 30 kan du slå dig ned og arbejde med vores keramik-kit, samtidig med, at vi står til rådighed med hjælp og viden om keramik. I uge 31 kan du på samme måde prøve kræfter med vores filte-kit og lave et lækkert filtet armbånd.

Dette arrangement finder også sted d. 21.-22. juli, d. 26. julid. 28.-29. juli.

02.08.2020

Kl. 13.00-16.00